Folie de etansare siloz 8 x 50 m (40 microni)

Cod produs: 180043
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
340,00 lei

Preț cu TVA

PESTE 500 LEI (2 ROLE) TRANSPORT GRATUIT! 

Lungime: 50 m
Lățime: 8 m
Culoare: transparentă
Rezistență la UV: aproximativ 3 luni
Grosime: 40 µ (microni)
Grosime în mm: 0,040 mm
Scopul utilizării: folie pentru protecție subțire/acoperire
Diametru interior: 76 mm
Material: LDPE
Calitate: germană

Fiecare mărime ambalat câtre producător!

 

Folia de etansare siloz 8 x 50 m (40 microni) este un produs esențial pentru cei care doresc să-și protejeze culturile agricole împotriva factorilor externi și să le păstreze proaspete și bune pentru consum. Această folie este fabricată dintr-un material de înaltă calitate, LDPE, care asigură o rezistență și o durabilitate mare.

Folia de etansare are o lungime de 50 m și o lățime de 8 m, fiind potrivită pentru a acoperi o suprafață generoasă de culturi agricole. Este de culoare transparentă, astfel încât să permită luminii să pătrundă, îmbunătățind astfel creșterea și dezvoltarea plantelor. În plus, aceasta are o grosime de 40 µ (microni) sau 0,040 mm, oferind o barieră protectoare împotriva ploii, vântului și a altor factori externi.

Această folie de etansare este ideală pentru protejarea culturilor agricole împotriva umidității și a pierderii de substanțe nutritive, precum și pentru prevenirea apariției bolilor și insectelor. De asemenea, datorită rezistenței sale la UV de aproximativ 3 luni, această folie este potrivită și pentru a proteja culturile împotriva radiațiilor solare.

Folia de etansare siloz 8 x 50 m (40 microni) este ușor de instalat și de întreținut, având un diametru interior de 76 mm, ceea ce îl face compatibil cu majoritatea sistemelor de depozitare. În concluzie, această folie este un produs indispensabil pentru protejarea culturilor agricole, asigurând o protecție eficientă și durabilă.

General
Tara de origine Germania
Brand AGRIplus

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent