Recipient de lapte pentru 30 litri in ansamblu

Cod produs: 3585-30
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
4.735,00 lei

Preț cu TVA

Setul include:

- suport pentru montare pe perete
- capac pompa de lapte
- plutitor electronic
- filtru cromat 720 x fi 32
- sifon sanitar 10 l
- conducta de admisie
- un set de racorduri din otel inoxidabil (fi 50 x 60)
- genunchi de cauciuc
- dop de cauciuc cu diametrul de 60 mm

 Un recipient de lapte cu o capacitate de 30 de litri este un recipient de dimensiuni medii utilizat pentru stocarea și transportul produselor lactate. Acest tip de recipient poate fi utilizat în ferme sau în transportul de lapte către fabrici sau depozite. De asemenea, poate fi utilizat pentru stocarea laptelui în gospodării sau în restaurante.

Un recipient de lapte de 30 de litri poate fi realizat din materiale precum oțel inoxidabil, plastic sau aluminiu, în funcție de necesitățile specifice ale utilizatorilor. De asemenea, poate avea diverse caracteristici, cum ar fi sisteme de închidere ermetice, dispozitive de măsurare și indicatoare de nivel de umplere.

În general, un recipient de lapte de 30 de litri poate fi o soluție eficientă pentru stocarea și transportul produselor lactate, dar este important să se ia în considerare aspecte precum siguranța alimentară, capacitatea de a menține temperatura și ușurința de curățare atunci când se alege acest tip de recipient. Este, de asemenea, important să se verifice dacă acest tip de recipient este compatibil cu necesitățile de stocare și transport specifice ale utilizatorilor.

Toate piesele pentru aparate de muls sunt calitativ si produs fabricat in Turcia sub brandul AgriKopp!

General
Tara de origine Turcia
Brand AgriKopp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent