Recipient primar de lapte 30 litri

Cod produs: 3595
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
1.755,00 lei

Preț cu TVA

Un recipient primar de lapte cu capacitate de 30 de litri este un recipient utilizat în industria lactatelor pentru a stoca și transporta laptele de la fermier la fabrica de procesare sau de la livrare la beneficărcare. Acest tip de recipient este proiectat să mențină calitatea laptelui, să evite contaminarea și să permită transportul ușor.

 De obicei, recipientul primar de lapte are o structură din oțel inoxidabil sau aluminiu, care oferă rezistență la coroziune și facilitătează curățarea. De asemenea, poate fi echipat cu un sistem de refrigerare pentru a menține laptele la o temperatură optimă în timpul transportului.

Este important să se ia în considerare standardele de igienă și siguranță alimentară atunci când se alege un recipient primar de lapte. De exemplu, recipientul trebuie să fie fabricat din materiale sigure pentru alimente și să respecte normele de siguranță și igienă ale Uniunii Europene (UE) sau ale FDA din Statele Unite ale Americii.

În concluzie, un recipient primar de lapte cu o capacitate de 30 de litri poate fi o alegere eficientă pentru transportul și stocarea laptelui în industria lactatelor, atât timp cât se respectă standardele de siguranță și igienă alimentară.

Toate piesele pentru aparate de muls sunt calitativ si produs fabricat in Turcia sub brandul AgriKopp!

General
Tara de origine Turcia
Brand AgriKopp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent