Tractor JCB cu frontlader si cu remorca 023837 Rolly Toys

Cod produs: 600023837
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
707,00 lei

Preț cu TVA

Cu tractorul JCB cu frontlader si remorca 023837 Rolly Toys, copiii se pot juca de-a munca pe santier, simtindu-se ca adevarati constructori! Cu designul autentic si materialele de inalta calitate, aceasta jucarie este ideala pentru a face fata provocarilor si a stimula creativitatea si imaginatia copilului.


Interval categorie de vârstă: 2.5-5 an(i)
Înălțime copil: 92-128 cm
Tip roată: Roată plastic cu interior gol
Lungime fără ambalaj: 1610 mm
Lățime fără ambalaj: 550 mm
Înălțime fără ambalaj: 470 mm

Tractorul JCB cu frontlader si cu remorca 023837 Rolly Toys este o jucarie de calitate superioara, ce ofera copiilor posibilitatea de a se juca de-a munca pe santier, simtindu-se ca adevarati constructori. Cu designul sau autentic si materialele de inalta calitate, acest tractor este ideal pentru a face fata provocarilor si a stimula creativitatea si imaginatia copilului.

Tractorul JCB cu frontlader si cu remorca este potrivit pentru copiii cu varste de peste 3 ani si ofera o multitudine de oportunitati de joc si de invatare. Copiii pot sa transporte diverse obiecte sau sa sape santuri cu lopata atasata frontlader-ului. Remorca poate fi atasata cu usurinta pentru a transporta materiale si obiecte de constructii, iar copiii se pot juca cu imaginatia si creativitatea lor pentru a-si construi propriul lor santier de jucarie.

Tractorul este fabricat din materiale de inalta calitate, precum plasticul rezistent la impact si cauciucul, ceea ce il face durabil si sigur pentru copii. Designul autentic, culorile stralucitoare si detaliile realiste fac din aceasta jucarie o alegere perfecta pentru copii care doresc sa se joace in aer liber si sa se bucure de activitatile creative si educative.

General
Tara de origine Germania
Brand Rolly Toys

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent