Za de legatura pentru lanturi 10x28 mm

Cod produs: VE1028
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
23,00 lei

Preț cu TVA

Descriere detaliată: Lanț de transmisie și pinioane - Pentru lanțuri de podea distribuitor - Za pentru lanț de podea
b1 : Lățime legătură interioară: 12 mm
b2 : Lățime exterioară: 34 mm
d : Diametru bolț: 10 mm
t : Pas: 28 mm
Categorie produse: Za
Tip: Simplu

Za de legătură pentru lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 10x28 mm

Alegeți calitatea și durabilitatea cu Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 10x28 mm, o soluție esențială pentru distribuitoarele agricole care se ocupă de gunoi și îngrășăminte. Cu caracteristici deosebite, acest za de legătură asigură funcționarea optimă a echipamentului dumneavoastră.

Caracteristici Principale:

- Potrivit pentru Lanțuri de Podea: Proiectat să se integreze perfect în lanțurile de podea ale distribuitoarelor de gunoi și îngrășăminte, zaul de legătură oferă o conexiune solidă și durabilă.
- Durabilitate Înaltă: Fabricat din materiale de calitate superioară, acest za de legătură oferă o rezistență excepțională la uzură și solicitări ridicate, contribuind la prelungirea duratei de viață a lanțului și la reducerea costurilor de întreținere.
- Dimensiuni Optime: Cu o lățime a legăturii interioare de 12 mm și o lățime exterioară de 34 mm, acest za asigură o compatibilitate optimă în lanțuri, facilitând transmisia eficientă a forței.
- Instalare Ușoară: Tipul simplu de za permite o instalare rapidă și eficientă, eliminând necesitatea echipamentelor specializate.
- Categorie Produse: Za: Încadrat într-o categorie specializată de produse, acesta este proiectat pentru a asigura o funcționare corespunzătoare a lanțurilor în distribuitoarele de gunoi și îngrășăminte.

Alegeți Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 10x28 mm pentru a vă asigura că echipamentul agricol beneficiaza de performanță și rezistență de lungă durată. Investiția în acest produs de calitate vă va aduce beneficii semnificative în timpul utilizării.

 

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent