Za de legatura pentru lanturi 10x38 mm

Cod produs: VE1038
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
24,00 lei

Preț cu TVA

Descriere detaliată: Lanț de transmisie și pinioane - Pentru lanțuri de podea distribuitor - Za pentru lanț de podea
b1 : Lățime legătură interioară: 12 mm
b2 : Lățime exterioară: 34 mm
d : Diametru bolț: 10 mm
t : Pas: 38 mm
Categorie produse: Za
Tip: Simplu

Za de legătură pentru lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 10x38 mm

Descoperiți calitatea și durabilitatea într-un singur produs cu Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 10x38 mm. Acest element esențial pentru distribuitoarele agricole specializate în gestionarea gunoiului și a îngrășămintelor vă oferă o soluție eficientă și fiabilă pentru a vă menține echipamentul în mișcare.

Caracteristici Principale:

- Potrivit pentru Lanțuri de Podea: Conceput pentru a se integra perfect în lanțurile de podea ale distribuitoarelor de gunoi și îngrășăminte, zaul de legătură asigură o conexiune sigură și stabilă.
- Durabilitate Excepțională: Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, acest za de legătură oferă o rezistență excepțională la uzură și solicitări ridicate, contribuind la extinderea duratei de viață a lanțului și la reducerea costurilor de întreținere.
- Dimensiuni Optime: Cu o lățime a legăturii interioare de 12 mm și o lățime exterioară de 34 mm, zaul de legătură asigură o compatibilitate optimă în lanțuri, facilitând transmiterea eficientă a forței.
- Pas Mare: Cu un pas de 38 mm, acest za este proiectat pentru a face față cerințelor ridicate de distribuție a îngrășămintelor și a gunoiului, contribuind la eficiența procesului agricol.
- Instalare Ușoară: Tipul simplu de za permite o instalare rapidă și eficientă, eliminând necesitatea uneltelor specializate.
- Categorie Produse: Za: Încadrat într-o categorie specializată de produse, acesta este proiectat pentru a asigura o funcționare corespunzătoare a lanțurilor în distribuitoarele de gunoi și îngrășăminte.

Alegeți Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 10x38 mm pentru a vă asigura că echipamentul dumneavoastră agricol funcționează la capacitate maximă și rezistă cu succes cerințelor specifice ale agriculturii moderne.
 

General
Brand Kramp
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent