Za de legatura pentru lanturi 13x45 mm

Cod produs: VE1345
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
149,00 lei

Preț cu TVA

Descriere detaliată: Lanț de transmisie și pinioane - Pentru lanțuri de podea distribuitor - Za pentru lanț de podea
b1 : Lățime legătură interioară: 16,3 mm
b2 : Lățime exterioară: 44,2 mm
d : Diametru bolț: 13 mm
t : Pas: 45 mm
Categorie produse: Za
Tip: Simplu

Za de legătură pentru lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 13x45 mm

Descoperiți eficiența și rezistența extraordinară a Zaului de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 13x45 mm, un element esențial pentru distribuitoarele agricole specializate în gestionarea gunoiului și a îngrășămintelor. Proiectat pentru a oferi performanțe superioare și fiabilitate în condiții de lucru dificile, acest za de legătură vă va depăși așteptările.

Caracteristici Principale:

- Compatibilitate Universală: Ideal pentru lanțurile de podea ale distribuitoarelor de gunoi și îngrășăminte, zaul de legătură asigură o conexiune robustă și durabilă.
- Durabilitate Excepțională: Fabricat din materiale de înaltă calitate, zaul de legătură oferă rezistență sporită la uzură și solicitări ridicate, contribuind la extinderea duratei de viață a lanțului și la reducerea costurilor de întreținere.
- Dimensiuni Optime: Cu o lățime a legăturii interioare de 16,3 mm și o lățime exterioară de 44,2 mm, acest za de legătură asigură o transmitere eficientă a forței și se integrează perfect în lanțurile existente.
- Pas Potrivit: Cu un pas de 45 mm, acest za este proiectat pentru a satisface cerințele ridicate de distribuție a îngrășămintelor și a gunoiului, contribuind la eficiența procesului agricol.
- Instalare Ușoară: Tipul simplu de za permite o instalare rapidă și eficientă, eliminând necesitatea uneltelor specializate.
- Categorie Produse: Za: Încadrat într-o categorie specializată de produse, acesta este proiectat pentru a asigura funcționarea optimă a lanțurilor în distribuitoarele de gunoi și îngrășăminte.

Alegeți Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 13x45 mm pentru a vă optimiza operațiunile agricole și pentru a beneficia de rezistența și durabilitatea necesare în medii solicitante.

General
Brand Kramp
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent