Lant distribuitor ingrasaminte cu diametru 8x31 mm

Cod produs: KG831
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
35,00 lei

Preț cu TVA

Unitate: Metru
d : Diametru profil lanț: 8 mm
b2 : Lățime exterioară za: 27 mm
b1 : Lățime interioară za: 10,3 mm
Pas: 31 mm
t : Lungime interioară za: 31 mm
Forță de rupere: 71 kN

Lanț Distribuitor Îngrășăminte cu Diametru 8x31 mm 

Lanțul distribuitor de îngrășăminte cu diametrul de 8x31 mm reprezintă alegerea perfectă pentru agricultorii care caută un produs de înaltă calitate pentru distribuția precisă a îngrășămintelor în activitățile agricole zilnice. Cu caracteristici tehnice robuste și o construcție durabilă, acest lanț este conceput pentru a satisface cerințele exigente ale mediului agricol.

Principalele caracteristici ale lanțului includ:

- Unitate: Metru - Lanțul este disponibil la vânzare la metru, oferind flexibilitate în achiziție și utilizare în funcție de nevoile specifice ale agricultorilor.
- Diametru profil lanț: 8 mm - Diametrul optim asigură rezistență și durabilitate în fața solicitărilor ridicate specifice agriculturii moderne.
- Lățime exterioară za: 27 mm - Lățimea externă bine dimensionată contribuie la stabilitatea lanțului și la distribuția uniformă a îngrășămintelor.
- Lățime interioară za: 10,3 mm - Lățimea internă adecvată este esențială pentru a se potrivi cu echipamentul agricol și a asigura o funcționare eficientă.
- Pas: 31 mm - Pasul generos permite o distribuție eficientă a îngrășămintelor, acoperind o suprafață mai mare cu fiecare rotație.
- Lungime interioară za: 31 mm - Lungimea internă specifică contribuie la stabilitatea lanțului și la prevenirea derapajelor sau blocărilor în timpul utilizării.
- Forță de rupere: 71 kN - Cu o forță de rupere solidă, lanțul rezistă cu succes încărcăturilor intense și condițiilor dificile din mediu agricol.

Acest lanț de îngrășăminte este proiectat pentru a eficientiza procesele agricole și pentru a asigura o distribuție precisă și uniformă a îngrășămintelor, contribuind astfel la optimizarea activităților agricole. Fiind durabil și fiabil, lanțul 8x31 mm este alegerea potrivită pentru agricultorii care caută performanță constantă și rezistență în medii de lucru variate.

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent