Za de legatura pentru lanturi 9,5x26,2 mm

Cod produs: VE95262
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
22,00 lei

Preț cu TVA

Descriere detaliată: Lanț de transmisie și pinioane - Pentru lanțuri de podea distribuitor - Za pentru lanț de podea
b1 : Lățime legătură interioară: 11,7 mm
b2 : Lățime exterioară: 31 mm
d : Diametru bolț: 9,5 mm
t : Pas: 26,2 mm
Categorie produse: Za
Tip: Simplu

Za de legătură pentru lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 9,5x26,2 mm

Optați pentru performanță și durabilitate cu Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 9,5x26,2 mm, un element esențial pentru distribuitoarele de gunoi și îngrășăminte. Acest za de legătură oferă o soluție robustă și fiabilă pentru menținerea funcționalității optime a echipamentului agricol.

Caracteristici Principale:

- Potrivit pentru Lanțuri de Podea: Conceput special pentru a se potrivi perfect în lanțurile de podea ale distribuitoarelor de gunoi și îngrășăminte, zaul de legătură asigură o conexiune solidă și durabilă.
- Durabilitate Înaltă: Fabricat din materiale de calitate superioară, acest za de legătură oferă o rezistență excepțională la uzură și solicitări ridicate, contribuind la prelungirea duratei de viață a lanțului și la reducerea costurilor de întreținere.
- Dimensiuni Optime: Cu o lățime a legăturii interioare de 11,7 mm și o lățime exterioară de 31 mm, acest za asigură o compatibilitate optimă în lanțuri, facilitând transmisia eficientă a forței.
- Instalare Ușoară: Tipul simplu de za permite o instalare rapidă și eficientă, eliminând necesitatea echipamentelor specializate.
- Categorie Produse: Za: Încadrat într-o categorie specializată de produse, acesta este proiectat pentru a asigura o funcționare corespunzătoare a lanțurilor în distribuitoarele de gunoi și îngrășăminte.

Alegeți Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 9,5x26,2 mm pentru a vă asigura că echipamentul agricol beneficiază de performanță și rezistență de lungă durată. Investiția în acest produs de calitate vă va aduce beneficii semnificative în timpul utilizării.
 
 

 

General
Brand Kramp
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent