Za de legatura pentru lanturi 10x35 mm

Cod produs: VE1035
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
25,00 lei

Preț cu TVA

Descriere detaliată: Lanț de transmisie și pinioane - Pentru lanțuri de podea distribuitor - Za pentru lanț de podea
b1 : Lățime legătură interioară: 12 mm
b2 : Lățime exterioară: 34 mm
d : Diametru bolț: 10 mm
t : Pas: 35 mm
Categorie produse: Za
Tip: Simplu

Za de legătură pentru lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 10x35 mm

Descoperiți eficiența și rezistența cu Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 10x35 mm, un element esențial pentru distribuitoarele agricole specializate în gestionarea gunoiului și a îngrășămintelor. Cu caracteristici superioare, acest za de legătură asigură funcționarea optimă și durabilă a echipamentului dumneavoastră.

Caracteristici Principale:

- Potrivit pentru Lanțuri de Podea: Conceput pentru a se potrivi perfect în lanțurile de podea ale distribuitoarelor de gunoi și îngrășăminte, zaul de legătură oferă o conexiune solidă și durabilă.
- Durabilitate Înaltă: Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, acest za de legătură oferă o rezistență excepțională la uzură și solicitări ridicate, contribuind la prelungirea duratei de viață a lanțului și la reducerea costurilor de întreținere.
- Dimensiuni Optime: Cu o lățime a legăturii interioare de 12 mm și o lățime exterioară de 34 mm, acest za asigură o compatibilitate optimă în lanțuri, facilitând transmisia eficientă a forței.
Instalare Ușoară: Tipul simplu de za permite o instalare rapidă și eficientă, eliminând necesitatea echipamentelor specializate.
- Categorie Produse: Za: Încadrat într-o categorie specializată de produse, acesta este proiectat pentru a asigura o funcționare corespunzătoare a lanțurilor în distribuitoarele de gunoi și îngrășăminte.

Alegeți Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 10x35 mm pentru a vă asigura că echipamentul dumneavoastră agricol beneficiază de performanță și rezistență de lungă durată. Cu acest produs de calitate, veți obține rezultatele dorite în manipularea eficientă a gunoiului și îngrășămintelor.
 
 

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent