Paleta 200x75x10 mm

Cod produs: SC2007510
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
88,00 lei

Preț cu TVA

Unitate: Bucată
Lungime: 200 mm
Lățime: 75 mm
Grosime: 10 mm
Potrivire pentru model de pompă: TK 0
Material: Plastic

Paleta 200x75x10 mm este o componentă esențială în funcționarea eficientă a pompelor, contribuind la performanța și fiabilitatea acestora în diferite aplicații industriale și comerciale. Cu dimensiunile precise și materialul de înaltă calitate, această paletă este proiectată pentru a satisface cerințele de funcționare ale pompelor într-un mod fiabil și durabil.

Această paletă are o lungime de 200 mm, o lățime de 75 mm și o grosime de 10 mm, asigurându-se că se potrivește perfect cu modelul de pompă TK 0. Acest lucru contribuie la optimizarea performanței și eficienței pompelor, asigurând o funcționare fără probleme.

Fabricată din plastic rezistent și durabil, această paletă este concepută pentru a rezista la uzură și la condiții de lucru dificile. Materialul plastic oferă, de asemenea, o rezistență excelentă la coroziune, ceea ce face ca această paletă să fie potrivită pentru utilizare într-o varietate de medii.

Paleta 200x75x10 mm este ideală pentru utilizarea în diferite industrii, inclusiv în industria chimică, alimentară, de procesare și multe altele. Fiind fabricată din plastic de înaltă calitate și având dimensiuni precise, această paletă este o alegere fiabilă pentru optimizarea funcționării pompelor.

Indiferent de aplicația specifică, paleta 200x75x10 mm este un element esențial în sistemul de pompare și va contribui la îmbunătățirea performanței și fiabilității pompelor dvs. Fiind fabricată din plastic de înaltă calitate și având dimensiuni precise, această paletă este un element valoros în orice sistem de pompare.

 
 

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent