Paleta 215x35x6 mm

Cod produs: SC215356
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
37,00 lei

Preț cu TVA

Unitate: Bucată
Lungime: 215 mm
Lățime: 35 mm
Grosime: 6 mm
Potrivire pentru model de pompă: ES 1/4
Material: Plastic

Paleta 215x35x6 mm este o componentă esențială pentru funcționarea optimă a pompelor, oferind o soluție eficientă și fiabilă în diferite aplicații industriale și comerciale. Cu dimensiuni precise și fabricată din material plastic de înaltă calitate, această paletă este proiectată pentru a satisface cerințele de performanță și durabilitate ale pompelor.

Această paletă are o lungime de 215 mm, o lățime de 35 mm și o grosime de 6 mm, asigurându-se că se potrivește perfect cu modelul de pompă ES 1/4. Acest lucru contribuie la optimizarea funcționării și eficienței pompelor, asigurând un transfer eficient și fără probleme al fluidelor.

Fabricată din plastic rezistent și durabil, această paletă este concepută pentru a rezista la uzură și la condiții de lucru dificile. Materialul plastic oferă, de asemenea, o rezistență excelentă la coroziune, ceea ce face ca această paletă să fie potrivită pentru utilizare într-o varietate de medii.

Paleta 215x35x6 mm este ideală pentru utilizarea în diferite industrii, inclusiv în industria chimică, alimentară, de procesare și multe altele. Fiind fabricată din plastic de înaltă calitate și având dimensiuni precise, această paletă este o alegere fiabilă pentru optimizarea funcționării pompelor.

Indiferent de aplicația specifică, paleta 215x35x6 mm este un element esențial în sistemul de pompare și va contribui la îmbunătățirea performanței și durabilității pompelor dvs. Fiind fabricată din plastic de înaltă calitate și având dimensiuni precise, această paletă este un element valoros în orice sistem de pompare.
  

 

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent