Paleta 370x80x10 mm

Cod produs: SC3708010
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
106,00 lei

Preț cu TVA

Unitate: Bucată
Lungime: 370 mm
Lățime: 80 mm
Grosime: 10 mm
Potrivire pentru model de pompă: EN 6
Cantitate necesară per pompă: 4
Material: Plastic

Paleta 370x80x10 mm este un element esențial în funcționarea eficientă a pompelor în diferite aplicații industriale și comerciale. Fabricată din plastic rezistent și durabil, această paletă contribuie la performanța și fiabilitatea pompelor într-un mod consistent.

Cu o lungime de 370 mm, o lățime de 80 mm și o grosime de 10 mm, paleta se potrivește perfect cu modelul de pompă EN 6. Această potrivire asigură compatibilitatea și eficiența în utilizare, contribuind la optimizarea funcționării pompelor.

Cantitatea necesară de 4 palete per pompă este ideală pentru a asigura o funcționare stabilă și fiabilă a echipamentului. Materialul plastic folosit în fabricarea paletei este rezistent la uzură și la condiții de lucru dificile, garantând o durabilitate crescută în diverse medii de lucru.

Paleta 370x80x10 mm este potrivită pentru utilizare în diferite industrii, inclusiv în industria chimică, alimentară și de prelucrare. Datorită calității sale superioare și dimensiunilor precise, această paletă este o alegere excelentă pentru îmbunătățirea performanței și durabilității pompelor.

Indiferent de aplicația specifică, paleta 370x80x10 mm joacă un rol important în optimizarea funcționării pompelor, asigurând o operare eficientă și fiabilă într-o varietate de medii de lucru.

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent