Plasa de balotat AGRIplus 0,6 x 1400 m (Plasa paletizat lemn de foc) (11 gr / ml)

Cod produs: 42020601
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
260,00 lei

Preț cu TVA

PESTE 500 LEI (2 ROLE) TRANSPORT GRATUIT! 

Plasa pentru paletizat lemn.

Lungime: 1400 m
Lățime: 0,6 m
Culoare: alb
Rezistență la razele UV: minim 12 luni
Marcă: AGRIplus
Scopul utilizării: mini baloți rotunzi și paletizat lemn
Diametru al nucleului: 76 mm
Declarație de calitate: calitate superioară
Material: HDPE
Calitate: germană

Plasa de balotat AGRIplus este fabricată din cea mai înaltă calitate de material plastic HDPE, care asigură un gramaj ridicat, de 12 grame pe metru şi rezultă cele mai înalte niveluri de stabilitate şi rezistenţă la rupere, astfel formează baloţi rotunzi de clasa întâi.

Plasa de balotat AGRIplus cu dimensiunea de 0,6 m x 1400 m este o plasă utilizată în principal pentru paletizarea de lemne de foc. Această plasă este fabricată din polietilenă de înaltă densitate (HDPE) și are o rezistență ridicată la rupere, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în condiții de încărcare grea. Plasa are o lățime standard de 0,6 m și o lungime de 1400 m, ceea ce înseamnă că este suficient de lungă pentru a putea paletiza mai mulți metri cubi de lemne de foc. Această plasă de balotat AGRIplus este potrivită pentru utilizarea cu majoritatea echipamentelor de paletizare de lemn de foc și este o alegere populară printre proprietarii de ferme sau gospodării.

Plasa de balotat AGRIplus este folosit pentru legarea si impachetarea balotilor rotunzi de paie, fan si siloz. Plasa pentru baloti AGRIplus este 100% HDPE (polietilena de inalta densitate). HDPE este un material plastic, inofensiv si absolute ecologic. Plasa este disponibila in lungime de 3000 m, iar la cerere oferim cu lungime de 2000, 2600 sau 3600 de metri/role. Plasa de balotat AGRIplus este cu latime de 1,23 m sau 1,25 m, iar la cerere este si cu latime de 1,30 m. Pentru a garanta cea mai mare rezistenta la tractiune, plasele de balotat sunt produse exclusive cu 12 grame pe metro amidon, care este limita superioara la plasele de balotat. Pe piata actual in mare majoritate gasiti plase de balotat cu 8-11 grame/m. Plasa pentru baloti rotunzi AGRIplus asigura calitate si fiabilitate, intrucat a fost optimizata pentru cele mai inalte standarde de calitate.

General
Tara de origine Germania
Brand AGRIplus

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent