Vana de baut pentru vitei dotata cu 5 supape si 5 tetine Super 30 L Kerbl

Cod produs: 14218
Livrare: 7-9 zile lucrătoare
539,00 lei

Preț cu TVA

- pentru furnizarea simultană a băuturilor la maximum 5 viței
- facilitează supravegherea animalelor în timpul hrănirii cu lapte
- fără porționare și cu colțuri rotunjite, astfel foarte ușor de curățat
- pentru agățare pe pereții grajdurilor, barierele de hrănire, garduri, etc. (țevi cu diametru maxim Ø 61 mm (2")
- cu închidere rotativă cu clic ușor de utilizat pentru atașarea și fixarea pe tavă
- empilabil
- ușor de transportat
- nu este potrivit pentru supape sanitare (ref. 14220/2, Art. 14230) și supape FixClip
- sigur pentru alimente
- rezistent la substanțe chimice


Vana de baut pentru vitei dotata cu 5 supape si 5 tetine Super 30 L de la Kerbl - Soluția Ideală pentru Hranirea Simultană a Mai Multor Viței

Vana de baut pentru vitei Super 30 L de la Kerbl este conceputa pentru a satisface nevoile de hranire ale fermierilor care au mai multi viței. Aceasta vana permite furnizarea simultana de băuturi la pana la 5 viței, facilitand astfel supravegherea animalelor in timpul hrănirii cu lapte.

Unul dintre avantajele majore ale acestei vani este faptul ca nu necesita porționare, iar colțurile rotunjite fac ca aceasta sa fie extrem de ușor de curățat. Cu un design practic, se poate agăța pe pereții grajdurilor, barierele de hrănire, garduri și altele (cu țevi cu diametru maxim Ø 61 mm sau 2").

Vana este echipată cu 5 supape și 5 tetine, ceea ce permite fiecărui vițel să aibă acces la băut în mod simultan. În plus, aceasta dispune de o închidere rotativă cu clic ușor de utilizat pentru atașarea și fixarea pe tavă.

Un alt beneficiu este faptul că vanile sunt empilabile și ușor de transportat, ceea ce le face practice și ușor de gestionat în mediul agricol. Totuși, este important de menționat că aceasta nu este potrivita pentru supapele sanitare (ref. 14220/2, Art. 14230) și supapele FixClip.

Vana de baut pentru vitei Super 30 L de la Kerbl este conceputa cu siguranța alimentara in minte și este rezistenta la substanțele chimice, oferind astfel o soluție fiabilă și eficientă pentru hranirea simultana a mai multor viței. Cu aceasta vana, puteți asigura o hrănire corespunzătoare și comoditate pentru animalele dvs. din ferma.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent