Capcana pentru soareci ratStop 1 buc Kerbl

Cod produs: 299825
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
33,00 lei

Preț cu TVA

- capcană de șoareci eficientă și gata de utilizare, inclusiv un declanșator special
- declanșatorul utilizat poate fi înlocuit rapid
- eficientă imediat după activarea momelei - pur și simplu îndepărtați capacul de protecție
- eficiență garantată a capcanării datorită perforării calibrate a mecanismului de declanșare
- fabricată din plastic rezistent
- material: plastic
- 100% non-toxic

Capcana pentru șoareci ratStop de la Kerbl este soluția perfectă pentru a elimina eficient și rapid problema șoarecilor din locuința sau spațiul dumneavoastră de lucru. Această capcană este concepută pentru a fi eficientă și gata de utilizare, fiind echipată cu un declanșator special pentru capturarea eficientă a șoarecilor.

Unul dintre avantajele notabile ale acestei capcane este faptul că declanșatorul utilizat poate fi înlocuit cu ușurință, astfel încât să puteți continua să o utilizați pe termen lung. Eficiența capcanei este garantată datorită perforării calibrate a mecanismului de declanșare, asigurând că șoarecii vor fi capturați cu succes. Utilizarea acestei capcane este simplă și eficientă - trebuie doar să îndepărtați capacul de protecție pentru a activa momeala și a vă asigura că aceasta este pregătită pentru capturare.

Capcana pentru șoareci ratStop este fabricată din plastic rezistent, ceea ce o face durabilă și potrivită pentru utilizarea îndelungată. Este 100% non-toxică, astfel încât să puteți folosi cu încredere această capcană în spațiile unde este necesară eliminarea șoarecilor. Cu Capcana pentru șoareci ratStop de la Kerbl, puteți scăpa cu ușurință de invadatorii nepoftiți și puteți asigura un mediu mai curat și mai sigur.

General
Tara de origine Germania
Brand Kerbl

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent