Tractor New Holland T 7550 cu remorca 013074 Rolly Toys

Cod produs: 600013074
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
646,00 lei

Preț cu TVA

Tractorul New Holland T 7550 cu remorca de la Rolly Toys este o jucarie agricola de calitate superioara, perfecta pentru copiii care iubesc lumea agricola.

Interval categorie de vârstă: 2.5-5 an(i)
Înălțime copil: 92-128 cm
Tip roată: Roată plastic cu interior gol
Lungime fără ambalaj: 1340 mm
Lățime fără ambalaj: 520 mm
Înălțime fără ambalaj: 470 mm

Daca esti in cautarea unei jucarii agricole de calitate superioara pentru copilul tau, atunci tractorul New Holland T 7550 cu remorca de la Rolly Toys este o alegere excelenta. Acest tractor este realizat din materiale de inalta calitate, ceea ce ii confera o durabilitate si o rezistenta deosebita la uzura. Cu ajutorul acestui tractor, copilul tau poate invata si experimenta activitatile agricole de baza, astfel incat sa poata dezvolta aptitudini si cunostinte importante legate de lumea agricola.

Tractorul New Holland T 7550 cu remorca de la Rolly Toys este prevazut cu o remorca detasabila, care poate fi utilizata pentru transportul de marfuri sau ca o jucarie separata. De asemenea, tractorul este dotat cu o serie de caracteristici impresionante, cum ar fi roti pneumatice din cauciuc si un incarcator frontal functional, care ii permite sa manevreze si sa transporte marfuri cu usurinta. Aceste caracteristici ii confera acestui tractor o autenticitate remarcabila, astfel incat copilul tau se va simti ca un adevarat fermier in timp ce se joaca cu el.

General
Tara de origine Germania
Brand Rolly Toys

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent