Za de lant Kohlswa KB74

Cod produs: KB74
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
26,00 lei

Preț cu TVA

A : Pas: 60,6 mm
C : Lățime interioară: 35 mm
B : Lățime exterioară: 65 mm
D : Diametru bolț: 10,8 mm
Număr de legături: 85
Grosime placă interioară: 6,7 mm
Încărcare maximă: 1,35 t
Sarcină min. de rupere: 65000 N
Greutate: 3,8 kg/m
Tip: Simplu
Categorie produse:Lanț rolă
Potrivire pentru model utilaj/vehicul: Kohlswa

Za de Lanț Kohlswa KB74 (Împrăștiat Gunoi)

Descoperiți excelența în manipularea deșeurilor cu Zaul de Lanț Kohlswa KB74, proiectat special pentru aplicațiile de împrăștiat gunoi. Cu caracteristici superioare și o construcție robustă, acest za de lanț vă oferă performanță și fiabilitate în medii solicitante.

Caracteristici Principale:

- Pas Eficient: Zaul de lanț Kohlswa KB74 dispune de un pas de 60,6 mm, asigurând o distribuție optimă a puterii și eficiență în aplicațiile specifice de împrăștiat gunoi.
- Dimensiuni Generoase: Cu o lățime interioară de 35 mm și o lățime exterioară de 65 mm, acest za de lanț oferă o platformă solidă pentru gestionarea eficientă a deșeurilor, în timp ce diametrul bolțului de 10,8 mm adaugă rezistență.
- Construcție Solidă: Grosimea plăcii interioare de 6,7 mm conferă rezistență sporită, asigurând o durată lungă de viață și performanță fiabilă în condiții de lucru dificile.
- Capacitate de Încărcare Maximală: Cu o capacitate de încărcare maximă de 1,35 tone, acest za de lanț gestionează cu ușurință sarcinile de împrăștiat gunoi, contribuind la eficiența operațională.
- Sarcină Minimă de Rupere: Cu o sarcină minimă de rupere de 65000 N, acest za de lanț oferă siguranță și fiabilitate în utilizare, asigurând o performanță constantă.
- Greutate Optimă: Cu o greutate de 3,8 kg/m, zaul de lanț oferă o combinație echilibrată între durabilitate și manevrabilitate, facilitând instalarea și utilizarea.
- Configurație Simplă: Tipul simplu de za de lanț facilitează instalarea și întreținerea, contribuind la eficiența și productivitatea echipamentelor de gestionare a deșeurilor.
- Categorie Produse: Lanț Rolă: Încadrat în categoria lanțurilor de role, acest za de lanț este proiectat pentru a satisface standardele înalte ale aplicațiilor de împrăștiat gunoi.
- Potrivire Personalizată: Proiectat pentru modelele de utilaje și vehicule Kohlswa, acest za de lanț asigură o compatibilitate perfectă și performanță optimă.

Optați pentru Zaul de Lanț Kohlswa KB74 pentru a vă asigura că operațiunile dvs. de împrăștiere a gunoiului se desfășoară cu eficiență și fiabilitate remarcabile.

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent