Za de legatura pentru lanturi 12x42 mm

Cod produs: VE1242
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
22,00 lei

Preț cu TVA

Descriere detaliată: Lanț de transmisie și pinioane - Pentru lanțuri de podea distribuitor - Za pentru lanț de podea
b1 : Lățime legătură interioară: 17,3 mm
b2 : Lățime exterioară: 41 mm
d : Diametru bolț: 12 mm
t : Pas: 42 mm
Categorie produse: Za
Tip: Simplu

Za de legătură pentru lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 12x42 mm

Descoperiți calitatea superioară și rezistența remarcabilă a Zaului de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 12x42 mm, un element esențial pentru distribuitoarele agricole specializate în gestionarea gunoiului și a îngrășămintelor. Proiectat pentru a oferi performanțe optime și fiabilitate în condiții exigente, acest za de legătură va satisface nevoile dumneavoastră agricole.

Caracteristici Principale:

- Compatibilitate Universală: Potrivit pentru lanțurile de podea ale distribuitoarelor de gunoi și îngrășăminte, zaul de legătură asigură o conexiune solidă și durabilă.
- Durabilitate Excepțională: Fabricat din materiale de înaltă calitate, zaul de legătură oferă o rezistență superioară la uzură și solicitări ridicate, contribuind la prelungirea duratei de viață a lanțului și la minimizarea costurilor de întreținere.
- Dimensiuni Optime: Cu o lățime a legăturii interioare de 17,3 mm și o lățime exterioară de 41 mm, acest za de legătură asigură o transmitere eficientă a forței și se integrează perfect în lanțurile existente.
- Pas Potrivit: Cu un pas de 42 mm, acest za este proiectat pentru a satisface cerințele ridicate de distribuție a îngrășămintelor și a gunoiului, contribuind la eficiența procesului agricol.
- Instalare Ușoară: Tipul simplu de za permite o instalare rapidă și eficientă, fără necesitatea uneltelor specializate.
- Categorie Produse: Za: Încadrat într-o categorie specializată de produse, acesta este proiectat pentru a asigura funcționarea optimă a lanțurilor în distribuitoarele de gunoi și îngrășăminte.

Alegeți Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 12x42 mm pentru a beneficia de performanțe superioare și pentru a vă asigura că echipamentul dumneavoastră agricol funcționează la parametri maximi în orice situație.

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent