Lant distribuitor ingrasaminte cu diametru 10x35 mm

Cod produs: KG1035
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
63,00 lei

Preț cu TVA

Unitate: Metru
d : Diametru profil lanț: 10 mm
b2 : Lățime exterioară za: 34 mm
b1 : Lățime interioară za: 12 mm
Pas: 35 mm
t : Lungime interioară za: 35 mm
Forță de rupere: 112 kN

Lanț Distribuitor Îngrășăminte cu Diametru 10x35 mm 

Lanțul distribuitor de îngrășăminte cu diametrul de 10x35 mm reprezintă soluția ideală pentru fermierii care caută performanțe ridicate și fiabilitate în distribuția îngrășămintelor în cadrul activităților agricole. Acest lanț a fost proiectat pentru a face față cerințelor solicitante ale agriculturii moderne și pentru a asigura o funcționare eficientă pe termen lung.

Principalele caracteristici ale lanțului includ:

- Unitate: Metru - Lanțul este disponibil la vânzare la metru, permițând fermierilor să achiziționeze cantitatea exactă de care au nevoie pentru lucrările lor agricole specifice.
- Diametru profil lanț: 10 mm - Diametrul optim furnizează rezistență și durabilitate superioare în diverse medii agricole.
- Lățime exterioară za: 34 mm - Lățimea externă corespunzătoare contribuie la stabilitatea lanțului și la distribuția uniformă a îngrășămintelor pe teren.
- Lățime interioară za: 12 mm - Lățimea internă adecvată asigură compatibilitatea cu echipamentul agricol și funcționarea eficientă a lanțului.
- Pas: 35 mm - Pasul generos permite o distribuție eficientă a îngrășămintelor, acoperind o suprafață mai mare cu fiecare rotație.
- Lungime interioară za: 35 mm - Lungimea internă specifică contribuie la stabilitatea lanțului și previne derapajele sau blocările în timpul utilizării.
- Forță de rupere: 112 kN - Cu o forță de rupere solidă, lanțul rezistă cu succes la încărcăturile intense și condițiile dificile întâlnite în agricultura modernă.

Acest lanț de îngrășăminte oferă fermierilor o soluție robustă și eficientă pentru distribuția îngrășămintelor, contribuind la optimizarea proceselor agricole și asigurând o performanță fiabilă în toate etapele lucrărilor agricole.

General
Brand Kramp
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent