Za de legatura pentru lanturi 8x22,8 mm

Cod produs: VE8228
Livrare: 3-4 zile lucrătoare
22,00 lei

Preț cu TVA

Descriere detaliată: Lanț de transmisie și pinioane - Pentru lanțuri de podea distribuitor - Za pentru lanț de podea
b1 : Lățime legătură interzaioară: 9,6 mm
b2 : Lățime exterioară: 27 mm
d : Diametru bolț: 8 mm
t : Pas: 22,8 mm
Categorie produse: Za
Tip: Simplu

Za de legătură pentru lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 8x22,8 mm

Optați pentru calitate și fiabilitate cu Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 8x22,8 mm, un element esențial pentru sistemul de transmisie al distribuitoarelor de gunoi și îngrășăminte. Cu caracteristici superioare și durabilitate, acest za de legătură contribuie la buna funcționare și eficiență a echipamentului agricol.

Caracteristici Principale:

- Potrivit pentru Lanțuri de Podea: Conceput special pentru a se integra în lanțurile de podea ale distribuitoarelor de gunoi și îngrășăminte, acest za de legătură asigură o conexiune solidă și durabilă.
- Durabilitate Înaltă: Fabricat din materiale de înaltă calitate, zaul de legătură oferă o rezistență excepțională la uzură și solicitări ridicate, contribuind la prelungirea duratei de viață a lanțului și la reducerea costurilor de întreținere.
- Dimensiuni Optime: Cu o lățime a legăturii interioare de 9,6 mm și o lățime exterioară de 27 mm, acest za asigură o compatibilitate optimă în lanțuri, facilitând transmisia eficientă a forței.
- Instalare Ușoară: Tipul simplu de za permite o instalare rapidă și eficientă, eliminând nevoia de echipamente specializate.
- Categorie Produse: Za: Face parte dintr-o categorie specializată de produse destinate asigurării funcționării corecte a lanțurilor în distribuitoarele de gunoi și îngrășăminte.

Alegeți Zaul de Legătură pentru Lanțuri (Împrăștiat Gunoi) 8x22,8 mm pentru performanță și rezistență în exploatarea echipamentului agricol. Fiți siguri că investiția dvs. este una durabilă și eficientă în timp.

General
Brand Kramp
Tara de origine Germania

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent