Paleta 300x40x6 mm

Cod produs: SC300406
Livrare: 4-6 zile lucrătoare
36,00 lei

Preț cu TVA

Unitate: Bucată
Lungime: 300 mm
Lățime: 40 mm
Grosime: 6 mm
Potrivire pentru model de pompă: K 6000
Cantitate necesară per pompă: 7
Material: Plastic
Tip de pompă: K 6000

Paleta 300x40x6 mm este o piesă esențială pentru funcționarea optimă a pompelor, contribuind la performanța și durabilitatea acestora în diferite aplicații industriale și comerciale. Cu dimensiuni precise și fabricată din plastic de înaltă calitate, această paletă este proiectată pentru a satisface cerințele de funcționare ale pompelor într-un mod eficient și fiabil.

Această paletă are o lungime de 300 mm, o lățime de 40 mm și o grosime de 6 mm, asigurându-se că se potrivește perfect cu modelul de pompă K 6000. Acest lucru contribuie la optimizarea funcționării și eficienței pompelor, asigurând un transfer eficient și fără probleme al fluidelor.

Fabricată din plastic rezistent și durabil, această paletă este concepută pentru a rezista la uzură și la condiții de lucru dificile. Materialul plastic oferă, de asemenea, o rezistență excelentă la coroziune, ceea ce face această paletă potrivită pentru utilizare într-o varietate de medii.

Paleta 300x40x6 mm este ideală pentru utilizarea în diferite industrii, inclusiv în industria chimică, alimentară, de prelucrare și multe altele. Fiind fabricată din plastic de înaltă calitate și având dimensiuni precise, această paletă este o alegere fiabilă pentru optimizarea funcționării pompelor.

Indiferent de aplicația specifică, paleta 300x40x6 mm este un element esențial în sistemul de pompare și va contribui la îmbunătățirea performanței și durabilității pompelor dvs. Fiind fabricată din plastic de înaltă calitate și având dimensiuni precise, această paletă este un element valoros în orice sistem de pompare.

General
Tara de origine Germania
Brand Kramp

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent