Prelata pentru acoperire baloti 10,4 x 12,5 m - 140g/mp

Cod produs: 9545810121
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
990,00 lei
939,00 lei

Preț cu TVA

TRANSPORT GRATUIT!

Cea mai bună protecție împotriva vântului și a precipitaţii.

Lungime: 12,5 m
Lățime: 10,40 m
Culoare: verde
Rezistența la razele UV: aproximativ 4-6 ani
Brand: AGRIplus
Grosime: 140 g/m²
Utilizare prevăzută: baloți de fân și paie, sfeclă de zahăr, rumeguș, cartofi, toate culturile care necesită o acoperire respirabilă
Material: PP

Nu este impermeabila!

Plasa noastre de protecție este permeabil la aer. Este mai puțin sensibil la vânt decât folia sau prelata. Rezistența la radiații UV și astfel durata de viață este mult mai mare decât în cazul foliilor și prelatelor.

Plasa pentru acoperire baloti 10,4 x 12,5 m - 140g/mp este soluția perfectă pentru protejarea recoltei împotriva precipitațiilor și vântului puternic.

Această plasă este fabricată din material de calitate superioară, PP, care îi conferă o rezistență excelentă la rupere și la apă. Cu o grosime de 140g/mp, plasa oferă o protecție eficientă împotriva factorilor meteorologici nocivi, cum ar fi ploaia și vântul puternic.

Această plasă este ideală pentru protejarea baloților de fân și paie, sfeclă de zahăr, rumeguș, cartofi și a tuturor culturilor care necesită o acoperire respirabilă. Cu o lungime de 12,5 m și o lățime de 10,40 m, plasa este ușor de instalat și poate fi utilizată atât în sezonul de vară, cât și în cel de iarnă.

Brandul AGRIplus garantează calitatea superioară a produsului, iar culoarea verde a plasei se integrează perfect în peisajul rural. Rezistența la radiații UV este de aproximativ 4-6 ani, ceea ce asigură o durată de viață lungă și un randament ridicat.

Plasa noastră de protecție este permeabilă la aer, ceea ce permite circulația aerului și asigură o acoperire respirabilă pentru culturi. În plus, plasa este mai puțin sensibilă la vânt decât folia sau prelata, astfel încât riscul de deteriorare este minimizat.

Alegeți plasa pentru acoperire baloti 10,4 x 12,5 m - 140g/mp pentru o protecție eficientă a culturilor dvs. și un randament ridicat în agricultură!

Lâna de acoperire AGRIplus este respirabilă, ceea ce înseamnă că umezeala poate scăpa și se obține cea mai bună calitate a fânului sau a paielor tale.

General
Tara de origine Germania
Lungime 12,5 m
Brand AGRIplus
Latime 10,4 m

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent