Prelata pentru acoperire baloti 9,8 x 6 m - 140g/mp

Cod produs: 45892981
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
450,00 lei

Preț cu TVA

PESTE 500 LEI (2 BUCATA) TRANSPORT GRATUIT!

Cea mai bună protecție împotriva vântului și a precipitaţii.

Lungime: 6 m
Lățime: 9,80 m
Culoare: verde
Rezistența la razele UV: aproximativ 4-6 ani
Brand: AGRIplus
Grosime: 140 g/m²
Utilizare prevăzută: baloți de fân și paie, sfeclă de zahăr, rumeguș, cartofi, toate culturile care necesită o acoperire respirabilă
Material: PP

Nu este impermeabila!

Plasa noastre de protecție este permeabil la aer. Este mai puțin sensibil la vânt decât folia sau prelata. Rezistența la radiații UV și astfel durata de viață este mult mai mare decât în cazul foliilor și prelatelor.

Plasa pentru acoperirea balotilor este o soluție excelentă pentru a proteja culturile împotriva vântului și ploii. Această plasă are o lungime de 6 metri și o lățime de 9,80 metri, fiind disponibilă într-o nuanță de verde. Brandul AGRIplus garantează calitatea și durabilitatea acestei plase, care este fabricată din material PP de 140 g/m², astfel fiind rezistentă la rupere și la apă. Plasa este proiectată pentru a fi permeabilă la aer, ceea ce permite culturilor să respire și să nu sufere de umezeală. În plus, aceasta este mai puțin sensibilă la vânt decât folia sau prelata, făcându-l o alegere ideală pentru protejarea culturilor în zonele cu vânt puternic. Rezistența la radiațiile UV asigură o durată de viață lungă, de aproximativ 4-6 ani. Plasa pentru acoperirea balotilor este ideală pentru a proteja baloți de fân și paie, sfeclă de zahăr, rumeguș, cartofi și orice alte culturi care necesită o acoperire respirabilă.

Lâna de acoperire AGRIplus este respirabilă, ceea ce înseamnă că umezeala poate scăpa și se obține cea mai bună calitate a fânului sau a paielor tale.

General
Brand AGRIplus
Latime 9,8 m
Tara de origine Germania
Lungime 6 m

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent