-5%

Prelata pentru acoperire baloti 13 x 25 m - 140g/mp

Cod produs: 9545813251
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
2.450,00 lei
2.329,00 lei

Preț cu TVA

TRANSPORT GRATUIT!

Cea mai bună protecție împotriva vântului și a precipitaţii.

Lungime: 25 m
Lățime: 13 m
Culoare: verde
Rezistența la razele UV: aproximativ 4-6 ani
Brand: AGRIplus
Grosime: 140 g/m²
Utilizare prevăzută: baloți de fân și paie, sfeclă de zahăr, rumeguș, cartofi, toate culturile care necesită o acoperire respirabilă
Material: PP

Nu este impermeabila!

Plasa noastre de protecție este permeabil la aer. Este mai puțin sensibil la vânt decât folia sau prelata. Rezistența la radiații UV și astfel durata de viață este mult mai mare decât în cazul foliilor și prelatelor.

Plasa pentru acoperire baloti 13 x 25 m - 140g/mp este o soluție excelentă pentru protecția baloților de fân și paie împotriva condițiilor meteo nefavorabile. Aceasta oferă o protecție de înaltă calitate împotriva vântului și precipitațiilor, având o lungime de 25 m și o lățime de 13 m, ceea ce o face potrivită pentru o gamă largă de dimensiuni ale baloților.

Plasa are o grosime de 140 g/m² și este fabricată din polipropilenă (PP), un material permeabil la aer, rezistent la apă și la rupere. Protecția oferită de plasă este mult mai mare decât în cazul foliilor sau prelaturilor, datorită rezistenței sale la radiațiile UV, care îi conferă o durată de viață mult mai mare, de aproximativ 4-6 ani.

În plus, plasa pentru acoperire baloti este potrivită și pentru alte culturi care necesită o acoperire respirabilă, cum ar fi sfecla de zahăr, rumegușul sau cartofii. Brandul AGRIplus garantează calitatea și fiabilitatea produsului, iar culoarea verde a plasei se integrează perfect în peisajul rural.

Lâna de acoperire AGRIplus este respirabilă, ceea ce înseamnă că umezeala poate scăpa și se obține cea mai bună calitate a fânului sau a paielor tale.

General
Tara de origine Germania
Lungime 25 m
Brand AGRIplus
Latime 13 m

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent