Prelata pentru acoperire baloti 9,8 x 25 m - 160g/mp

Cod produs: 45809825
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
1.995,00 lei

Preț cu TVA

TRANSPORT GRATUIT!

Cea mai bună protecție împotriva vântului și a precipitaţii.

Lungime: 25 m
Lățime: 9,80 m
Culoare: verde
Rezistența la razele UV: aproximativ 4-6 ani
Brand: AGRIplus
Grosime: 160 g/m²
Utilizare prevăzută: baloți de fân și paie, sfeclă de zahăr, rumeguș, cartofi, toate culturile care necesită o acoperire respirabilă
Material: PP

Nu este impermeabila!

Plasa noastre de protecție este permeabil la aer. Este mai puțin sensibil la vânt decât folia sau prelata. Rezistența la radiații UV și astfel durata de viață este mult mai mare decât în cazul foliilor și prelatelor.

Plasa pentru acoperire baloti de la AGRIplus este soluția perfectă pentru a proteja balotul de fân și paie împotriva vântului și precipitațiilor. Aceasta vine într-o dimensiune generoasă de 9,8 x 25 m și o grosime de 160 g/m². Această plasă este concepută pentru a fi utilizată pentru baloți de fân și paie, dar și pentru sfeclă de zahăr, rumeguș, cartofi și alte culturi care necesită o acoperire respirabilă. Este fabricată dintr-un material PP durabil, rezistent la rupere și impermeabil la apă, iar rezistența la radiațiile UV asigură o durată de viață de aproximativ 4-6 ani. Plasa este permeabilă la aer și reduce riscul de acumulare de umezeală în interiorul balotului, prevenind astfel mucegaiul și putrezirea. În comparație cu folia sau prelata, plasa este mai puțin sensibilă la vânt și este mai ușor de manevrat și depozitat. Cu această plasă pentru acoperire baloti de la AGRIplus, puteți fi sigur că balotul dumneavoastră de fân sau paie va fi protejat și va rămâne proaspăt și sănătos pentru utilizarea ulterioară.

Lâna de acoperire AGRIplus este respirabilă, ceea ce înseamnă că umezeala poate scăpa și se obține cea mai bună calitate a fânului sau a paielor tale.

General
Brand AGRIplus
Latime 9,8 m
Tara de origine Germania
Lungime 25 m

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent