Plasa pentru acoperire baloti 9,8 x 12,5 m - 140g/mp

Cod produs: 45892980
Livrare: 1-2 zile lucrătoare
935,00 lei

Preț cu TVA

TRANSPORT GRATUIT!

Cea mai bună protecție împotriva vântului și a precipitaţii.

Lungime: 12,5 m
Lățime: 9,80 m
Culoare: verde
Rezistența la razele UV: aproximativ 4-6 ani
Brand: AGRIplus
Grosime: 140 g/m²
Utilizare prevăzută: baloți de fân și paie, sfeclă de zahăr, rumeguș, cartofi, toate culturile care necesită o acoperire respirabilă
Material: PP

Plasa noastre de protecție este permeabil la aer, rezistent la apă și la rupere. Este mai puțin sensibil la vânt decât folia sau prelata. Rezistența la radiații UV și astfel durata de viață este mult mai mare decât în cazul foliilor și prelatelor.

Plasa pentru acoperire baloti cu dimensiunea de 9,8 x 12,5 metri și grosimea de 140 g/m², oferă cea mai bună protecție împotriva vântului și a precipitațiilor. Fabricată din material PP și cu o durată de viață de aproximativ 4-6 ani, această plasă de protecție are rezistență sporită la razele UV, astfel încât este ideală pentru culturile care necesită o acoperire respirabilă, cum ar fi balotul de fân și paie, sfecla de zahăr, rumegușul sau cartofii. Cu o culoare verde, plasa vine sub brandul AGRIplus și este dotată cu o lățime de 9,8 metri și o lungime de 12,5 metri, oferind o acoperire mare. Permeabilă la aer, rezistentă la apă și la rupere, această plasă este mai puțin sensibilă la vânt decât folia sau prelata, ceea ce o face alegerea perfectă pentru protejarea culturilor tale.

Lâna de acoperire AGRIplus este respirabilă, ceea ce înseamnă că umezeala poate scăpa și se obține cea mai bună calitate a fânului sau a paielor tale.

General
Tara de origine Germania
Brand AGRIplus

Păreri

Rating

Produse vizualizate recent